Beveiliging

Vanuit een ander oogpunt.

Beveilig uw bedrijf.

Assist iT kan u helpen bij het beveiligen van uw bedrijf. Zowel een terrein als een kantoorpand als een afdeling kan beveiligd worden met onze geavanceerde systemen.

Wij bieden u infraroodcamera’s, warmte elementen, regen- en/of dampbescherming inclusief uitgebreide software. Camera’s kunnen op afstand bediend worden en de opgenomen beelden kunnen opgeslagen worden via een video server of data recorder. Voor de beveiliging van uw terrein kunnen we tevens druksensoren en/of lasers (helpen) aanbrengen rondom uw terrein.


Beveiliging vanuit een ander oogpunt

Uw ICT-systeem wordt intensief gebruik en heeft dus regelmatig onderhoud nodig. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat bedrijfsprocessen uitvallen door storingen in uw ICT-netwerk is deskundig systeembeheer belangrijk. Wij werken met en bieden ondersteuning aan de allernieuwste technieken zoals hosted oplossingen, virtualisatie, cloudoplossingen en online backup. Daarnaast bieden wij u dit aan in een contractvorm die bij u past: variabel of met een vast bedrag per maand.

Door middel van periodiek onderhoud zorgen wij onder andere voor:

vanuit een ander oogpunt

Camera’s kunnen uiteraard óók dienen voor de veiligheid van het personeel. Personeel dat gevaarlijk werk uitvoert kan zo op afstand gemonitord worden. Een portier zou bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip een drukknop kunnen bedienen om een signaal af te geven dat alles in orde is. Zo vergroot u de veiligheid van uw werknemers.

Toegangsbeveiliging

Een code, een toegangstag of een combinatie van beiden wordt steeds vaker gebruikt als toegangsbeveiliging. Bij een toegangstag krijgt iedere werknemer een tag toegewezen waardoor bepaalde deuren geopend kunnen worden. In de software kan er exact worden aangegeven welke deuren toegankelijk zijn voor een bepaalde tag. Ook kan er gemonitord worden wie er door welke deur naar binnen komt.

Maatwerk

Beveiligen is maatwerk dat afgestemd wordt voor iedere gebruiker en voor elk kantoor, bedrijfsruimte en/of woonruimte.