Cloud services

Vanaf elke locatie beschikken over uw data.

Wat zijn Cloud services

Cloud services zijn services die over het internet On Demand beschikbaar worden gestelt aan de eind klant. Een service in de cloud kan dynamisch meeschalen aan de behoefte van de klant. Omdat Assist iT de infrastructuur en de software beheerd is het in de meeste gevallen niet meer nodig om op lokatie dure hardware aan te schaffen of IT personeel in dienst te hebben.

Enkele voorbeelden van cloud services zijn online bestandsopslag, e-mailservices, documentdeling, online back-up, bedrijfsapplicaties, office applicaties, virtuele werkplek en nog veel meer.

Cloud services kunnen naar wens volledig worden beheerd door Assist iT.

Cloud services van Assist iT

Bedrijfsapplicatie in de Cloud

Uw bedrijfsapllicatie in de cloud biedt u een aantal voordelen. U kunt overal 24/7 contact maken met uw applicatie. Assist iT zorgt er voor dat de toegang tot uw applicatie goed beveiliging is en dat er een degelijke back-up is.

Virtuele werkplek

Met een virtuele werkplek creëert u optimale vrijheid en toegankelijkheid: overal ter wereld toegang tot uw software, applicaties en bestanden en u gebruikt daarbij het apparaat dat u het handigst vindt. U krijgt een virtuele Windows desktop met exact dezelfde mogelijkheden en grafische gebruikersinterface als een normale Windows PC.

Server in de Cloud

Een eigen VPS (Virtual Private Server) in de cloud kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld als data, e-mail, web of applicatie server. Zelf "In total control" maar met alle gemakken en voordelen van de Cloud. Geen dure hardware op locatie en overal 24/7 veilig bereikbaar. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om Assist iT uw server te laten beheren.


Email als dienst via mailit

Met mailit van Assist iT heeft u op uw smartphone, tablet, laptop of desktop overal 24/7 toegang tot uw zakelijke e-mail en agenda.

Kijk voor meer informatie op onze pagina mailit

Online backup

Dagelijks het wisselen van een tape of het meenemen van de dagelijke tape naar huis indien er geen goede kluis aanwezig is op locatie zijn herkenbare situaties. Met onze Online Backup oplossing bent u altijd verzekerd van een goede en veilige backup. U heeft de zekerheid dat bestanden en e-mails hersteld kunnen worden, zonder dat u belangrijke data verliest.

Synchroniseer uw data met Storeit

Alle bestanden binnen en buiten uw organisatie zijn beschikbaar op een centrale locatie via elke pc, laptop, tablet en smartphone. De cliënt software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren

Kijk voor meer informatie op onze pagina storeit


Enkele voordelen van Cloud Services

Geen IT kennis nodig

Lagere vaste kosten

Geen dure inversteringen

Altijd de laatste updates

Oneindige schaalbaarheid

Dagelijkse backup