Consultancy

Advies en begeleiding op maat.

Wij denken graag met u mee

Assist iT denkt graag met u mee over de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Als ondernemer stelt u soms de vraag; Moet het niet anders?, Kan het niet beter?, Is die investering wel nodig? Waarom zijn er zoveel storingen? Wat is de beste oplossing voor thuiswerken en hoe realiseer ik dat? Veel vragen omtrent IT die iedere ondernemer door het hoofd spelen. Ons Team helpt u graag om met een pragmatische aanpak en doelgericht denken en handelen, deze vragen om te zetten in werkende oplossingen


Advisering, soft -en hardware, installatie en implementatie.

Alles onder één dak.

Sofware

Assist iT levert naast software op maat en haar eigen producten ook produkten van Microsoft, Adobe, Office, etc. Tevens zijn wij reseller van Kasperksy security en antivirus en bieden wij verschillende backup oplossingen aan onze klanten. Assist iT zal zorgdagen voor advies, aanschaf, implemenatie en overdracht. Hiernaast heeft Assist iT verschillend partnerships met betrouwbare partijen zodat er eigenlijk niets is wat we niet kunnen leveren.

Hardware

Assist iT is tevens reseller van bekende merken. Het bestellen en leveren van hardware zoals: Servers, Desktops, Notebooks, Routers, Switches, printers, firewalls, etc doen we geheel zelf. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Van aanschaf tot en met installatie, configuratie en implementatie. Alles onder één dak!

Advisering

Niet alleen het beheer maar ook adviseren is een belangrijke taak die elke systeembeheerder bij Assist iT mee neemt in de dagelijke werkzaamheden. Uw vaste systeembeheerder zal op basis van uw wensen een advies op maat uitbrengen. Een plan van aanpak zal samen met u en de systeembeheerder worden besproken. Tevens zal hij u begeleiden gedurende het gehele project. Van aanschaf tot en met implementatie en overdracht bent u verzekerd van één vast aanspreekpunt.