Storeit

Al uw bestanden bij de hand

Overal veilig toegang tot uw bestanden

Dropbox, een nachtmerrie voor uw ICT omgeving. Het gebruiksgemak is groot en dat maakt de dienst populair. Maar ondanks de gebruiksvriendelijkheid een risico voor de informatiebeveiliging binnen uw organisatie. En de vraag; Waar staat uw data en wie lezen er mee?

Onze relaties vroegen om een alternatief met exact de zelfde functionaliteiten. En die kunnen we bieden. Storeit van Assist iT. Als dienst, een eigen server in de Cloud of je eigen Storeit server in huis.


Storeit is een veilige en flexible filesync oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden in de private cloud.

Storeit op maat

Welke dienst past het beste bij uw organisatie?

Wat u ook kiest, u heeft controle over uw eigen data en al onze servers staan in Nederland. Met een managed virtual server in de cloud bent u altijd verzekerd van de laatste software -en beveiliging updates.

Uw bestanden bij de hand

Alle bestanden binnen en buiten uw organisatie zijn beschikbaar op een centrale locatie via elke pc, laptop, tablet en smartphone. De cliënt software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren

Storeit als cloud dienst

Met Storeit als dienst heeft u alijtd en overal op een veilige manier toegang tot al uw bestanden.

Een eigen server in de cloud

Voor net iets meer controle kunt u gebruik maken van uw eigen server in de Cloud. Maak onbeperkt accounts aan voor heel uw organisatie.

Een eigen server in huis

Liever toch alles in eigen handen? Dit is mogelijk met een eigen Storeit server in huis. Door middel van periodiek onderhoud houden wij uw server up-to-date.


Probeer Storeit nu 1 maand gratis uit en vraag uw account vandaag nog aan