Webontwikkeling

Uw Website op maat.

Webontwikkeling van Assist iT

Een website, webshop of een gebruiksvriendelijke CMS op maat

Assist iT realiseert webshops welke volledig aansluiten aan uw wens. Of u nu starter bent of een reeds gevestigd bedrijf, wij vinden voor elke ondernemer een passende oplossingen.

Website op maat

Website op maat

Websites worden door Assist iT volledig naar wens van de opdrachtgever opgebouwd. Wij hebben onze eigen programmeurs in huis waardoor wij elk gewenst product kunnen realiseren.

Webshop ontwikkeling

Een webshop is niet meer weg te denken op internet. Steeds meer ondernemers starten naast hun fysieke winkel een webshop. Sommige besluiten zelfs enkel nog online te verkopen. Wilt u een webshop laten ontwikkelen? Assist iT realiseert op maat gemaakte webshops welke volledig worden ontworpen naar wens. Of u nu starter bent of een reeds gevestigd bedrijf, wij vinden voor elke ondernemer passende oplossingen.

Content Management Systeem

CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een internetsite of intranet te beheren. Met een CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina's toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn site.

Wat kunt u verwachten wanneer u door ons een website laat maken?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Als u bij een zoekmachine (bijv. Google) een zoekterm invoert, krijgt u een lijst van zoekresultaten. Deze lijst wordt op een heleboel zaken gebaseerd. Door een website gestructureerd in te richten en de juiste zoektermen mee te geven, word deze sneller bovenaan de lijst van zoekresultaten weergegeven. Uiteraard is dit van groot belang dat dit gebeurd.

Wij richten onze websites zo in dat de zoekmachines de website hoog in de zoekresultaten zal zetten.

Responsive Design

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.